Klein Viktória

Üdvözlök mindenkit, Klein Viktória vagyok, én leszek a segítségére.

Több mint 15 éve foglalkozom táplálkozási tanácsadással, különböző okokból adódó súlyfeleslegek ledolgozásával, testkezelésekkel. Mindez idő alatt rengeteg problémával találkoztam, amik általában a  helytelen táplálkozás és a rossz szokások miatt alakultak ki.

A folyamatos fejlődés és tanulás után, ma már elmondhatom, hogy élelmezési szakemberként  egyéni diéták, speciális étrendek összeállításával foglalkozom.

Tapasztalom, hogy mennyire nehéz étkezéseinket, életvitelünket irányítani, helyes irányba terelni. Fontos, hogy mindenki a megfelelő tápanyagot, megfelelő mennyiségben kapja és korának, fizikai adottságainak megfelelően naponta mozogjon.

Egyre nehezebb dolguk van azoknak a családoknak , ahol megelőzés vagy már kialakult betegség miatt speciális étkezési szokásokat kell kialakítani és a testmozgás is nehezen kivitelezhető.

Bízom benne, hogy szolgáltatásaink között mindenki megtalálja, amiben segítségére lehetünk. Ha mégis tanácstalan, hívjon vagy írjon nekünk bátran!

Előnyeink

1
Több éves tapasztalat

Amikor eldöntöttük, hogy itt az ideje változtatni, akkor az első lépések a legnehezebbek. Segítek, hogy buktatók nélkül gyorsan, eredményesen elérje célját.

2
Bizalom és diszkréció

Egy személyre szabott programmal privát tanácsadója leszek. Nincsenek titkok, csak problémák és megoldások! Szemrehányás nélkül!

3
Teljes körű szolgáltatás

Ahogy bekövetkezik az életmódunkkal kapcsolatos változás, testünk azonnal reagál, így az eredmények sem maradnak el.