Árak

Általános állapotfelmérés  Bővebben>>>

Lehetőség van személyesen vagy email-ben kitölteni az állapotfelmérő adatlapot. Az állapotfelmérés egy egészségügyi anamnézis, a meglévő vagy vélt betegségek feltárása, táplálkozási szokások, napirend és mozgás megismerésére ad lehetőséget. Az igények itt fogalmazódnak meg, hogy miben segíthetünk.

Általános tanácsadás   Bővebben>>>

A konzultáció alatt átbeszéljük a különböző életkornak megfelelő egészséges tápanyag és vitaminbevitel ajánlásokat, tápanyagszükségleteket, étkezések gyakoriságát, mennyiségét. Miért fontos a gyerekkorban kialakított helyes étkezésre nevelés, hogyan tudjuk ezt tudatosan megvalósítani otthon.

Ár: 12.500,- Ft

Konzultációk   Bővebben>>>

Az állapotfelmérést követő első konzultáció, ahol kiértékeljük a már kitöltött adatlapot. Egy helyes étrend összeállítását közösen megvalósítjuk, amivel megkezdjük a közös munkát, az életmódváltást. Beállatjuk a fogyáshoz szükséges diétát. Táplálékallergiák esetében átvesszük a helyes tápanyag megválasztást és alkalmazását, cukorbetegség esetén a kezelőorvos által előírt tápanyag összetételt.

Ár: 15.500,- Ft

Családi konzultáció   Bővebben>>>

2 felnőtt, 2 gyermek. Az állapotfelmérést követő első konzultáció, ahol kiértékeljük a már kitöltött adatlapot. Összeállítjuk a családi étkezés megvalósításához szükséges tudnivalókat. Fontos, hogy mindenki a megfelelő tápanyagot kapja, figyelembe véve korát, fizikai állapotát. Családon belüli orvos által előírt diéták vagy a fogyáshoz szükséges diétákat beépítjük. Táplálékallergiák esetében átvesszük a helyes tápanyag megválasztást és alkalmazását, cukorbetegség esetén a kezelőorvos által előírt tápanyag összetételt.

Ár: 55.000,- Ft

Étkezési napló kielemzése   Bővebben>>>

A konzultációk alatt adunk Önnek egy étkezési naplót, amit érdemes vezetni, hogy segítségére legyen, amikor megakad, illetve minden étkezés, recept visszakereshető, így könnyebb az ellenőrzés. Az Étkezési napló kielemzése, az Ön által rögzített étrend értékelése. A teljes kielemzés egy visszaigazolás, 14 nap kielemzése.

Ár: 50.000,- Ft

Személyre szabott étrendtervezés   Bővebben>>>

A személyre szabott étrendek sikeresebbek, mint az általánosságban rendelhető étrendek, mert személyes igényekhez, fizikai állapotához, esetleg betegséghez, hangulathoz tervezhetőek. Más egy szabadság ideje alatti étkezés és más a rohanó hétköznapokban. Táplálékallergiák esetében a személye szabott étrend ára nem változik. Abban az esetben, amikor egy család étrendjét tervezzük az árak változhatnak! Konzultáción ez megbeszélésre kerül.

Ár: Táplálkozási tanácsadással 4 hetes étrend: 66.000,- Ft

Kontroll

Az első konzultáció után sem marad magára. Lehetőség van a folyamatos kontrollra, az esetleges hibák kiküszöbölésére, ötletmerítésre. A fogyasztó időszakban vagy a gyógykezelés alatti diétáknál, az eredményekhez és az orvosi kontroll vizsgálatokhoz tudjuk igazítani az étkezéseket, így mindig napra kész az étrend.

Ár: 14.500,- Ft

Kihelyezett tanácsadás

A tanácsadás lehet kis csoportos szervezésében is. Átbeszéljük a különböző életkoroknak megfelelő egészséges tápanyag és vitaminbevitel ajánlásokat, tápanyagszükségleteket, étkezések gyakoriságát, mennyiségét. Miért fontos a gyerekkorban kialakított helyes étkezésre nevelés, hogyan tudjuk ezt tudatosan megvalósítani otthon. Fontos a már gyerekkorban kialakított helyes étkezésre nevelés, hogyan tudjuk ezt tudatosan megvalósítani!

Budapesten kívül eső helyszínre a kiszállási díj előzetes egyeztetéssel.

Narancsbőr kezelés   Bővebben>>>

A narancsbőr csökkentéséhez illetve megelőzéséhez ma már számos eljárás áll rendelkezésünkre. De nem szabad elfelejteni, ahhoz, hogy a narancsbőr kezelés során látványos eredményt érjünk el, nagy hangsúlyt kell fordítanunk a helyes életmódra, táplálkozásra,

Ár: 9.500,- Ft-tól 15.500,- Ft-ig.

Ödémás lábak kezelése  Bővebben>>>

Kezelés során enyhítjük a fájdalmat, fokozzuk a keringést, csökkentjük az ödémát. A kezelés ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra. Hatóanyagok természetes módon serkentik a vérellátottságot, növelik a vénák tónusát, csökkentik a fájdalmat a lábban, illetve védik a vénákat és az artériákat.

Ár: 7.500,- Ft-tól 9.500,- Ft-ig.

Ultrahangos zsírbontás  Bővebben>>>

A narancsbőr csökkentéséhez illetve megelőzéséhez ma már számos eljárás áll rendelkezésünkre. De nem szabad elfelejteni, ahhoz, hogy a narancsbőr kezelés során látványos eredményt érjünk el, nagy hangsúlyt kell fordítanunk a helyes életmódra, táplálkozásra.

Ár: 7.500,- Ft-tól 15.500,- Ft-ig.

Kavitációs zsírbontás   Bővebben>>>

A módszer alkalmazásával a zsírleszívás hatékonyságával, de annak veszélyei, kényelmetlenségei nélkül van látható eredmény. A zsírszövetet tudjuk formálni, csökkenteni. A kezelt területen zsír elfolyósodik, és a kavitációként ismert fizikai jelenség lép fel. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át távoznak a szervezetből.

Ár: 9.500,- Ft-tól 19.500,- Ft-ig.

Mezo Pen kezelések   Bővebben>>>

Célzott zsírbontás, terhességi csíkok halványítása. A mezopen kezelés jelenleg az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrszerkezet javító eljárás. Alkalmazása néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek.

Ár: 19.500,- Ft /alkalom.

Gyógymasszázs  Bővebben>>>

Gyógymaszázs - az orvos utasítására végzett gyógyító jellegű, rehabilitáló rendszeres kezelés, melyet lehet különféle fizikoterápiás kezeléssel, valamint gyógytornával társítani. Ebbe a kategóriába soroljuk a kötőszöveti masszázst is. A gyógymasszázs mind az alkalmazás technológiájában, mind helyében különbözik a többi masszázstól.

Ár: 9.000,- Ft (55 perc)

Sportmasszázs   Bővebben>>>

A sportmasszázs és az izomlazító masszázs a svéd masszázshoz hasonló, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata.A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítsa, ezáltal azok rugalmasabbak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek lesznek.

Ár: 9.000,- Ft (55 perc)

Aknés bőrkezelés   Bővebben>>>

Egyedülállóan mély hatóanyag beviteli lehetőséget teremt ez a lézeres kezelés, ezért gyakran alkalmazzuk gyulladáscsökkentő kezelésekhez mint pl. aknés, rosaceás bőröknél. Ezeknél a kezeléseknél fontos tudni, hogy teljesen fájdalommentes és azonnali javulás érhető el. Hatásos és azonnal látványos eredmény a már hegesedett aknék esetében is.

Ár: Kérjen egyéni igényéire szabott árajánlatot!

VIP csomag   Bővebben>>>

Egy speciális szolgáltatás. Olyan vendégeinknek, akiknek egy diszkrét kezelés a tökéletes megoldás. Nem szeretnék, ha más tudná, hogy milyen szolgáltatásokat vesz igénybe, hogy teste, alakja a legjobb formában legyen.

Ár: Kérjen egyéni igényéire szabott árajánlatot!