Kötényhas kezelés

 

Kötényhas, megereszkedett hasfal

A terhesség megviseli a hasfalat, így nem ritka, hogy a szülést követően még hónapok múlva sem nyeri vissza régi formáját a hasfal. Természetesen nem csak egy terhesség következménye lehet ez az esztétikai probléma.

Az állapotfelmérés alatt hasfal állapotát vizsgáljuk. A kezelést csak abban az esetben tudjuk elkezdeni, ha a probléma az izomzat renyheségében van. A kezelés egy mélyizom kezelés, aminek eredménye a hasfal visszahúzódása.

Egyénre szabottan megtervezzük a lehetséges kezeléseket és ilyenkor lehetőség van megismerkedni az alakformáló szolgáltatásaink körével, gépekkel, szakemberekkel.

Miért érdemes hozzánk jönni?

  • Az állapotfelmérés ingyenes
  • Több mint 10 éves tapasztalat
  • Rugalmas időpontfoglalás
  • Komplett segítség a mindennapokhoz
  • Megvalósítható étrendek, diéták
  • Célirányos kezelések
  • Ingyenes parkolás
  • Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
  • VIP szolgáltatás, ami Önhöz igazodik

További szolgáltatásaink, áraink >>>

Kérjen időpontot ingyenes állapotfelmérésre!

Időpontkérés:
Hétfőtől-péntekig: 9:00 - 21:00 óráig
Telefon: +36 20 410 27 49
E-mail: varazsszalon@gmail.com

Minden, amit a kezelésekről tudni kell!

A hasfal mélyizom kezelés nagy előnye az aktív a speciális tornagyakorlatokhoz képest, hogy olyan területeket dolgoztatunk meg, melyeket amúgy csak nehéz, gerincet nem kímélő tornagyakorlatokkal tudunk erősíteni. A kezelés során nem jön létre fáradtságérzet és izomláz.

A szülés utáni hasfal kezelés során, az izmok verejtékcseppek nélkül nyerik vissza eredeti tónusukat, így formálódik az alak. A 60 perces kezelés, megfelel 600 izomgyakorlatnak.

Az ember mindennapi életében, mozgás és sportolás közben az agy jelzései az idegek útján jutnak el az izmok motorikus pontjaihoz. Ezen jelek - hasonlóan a gyenge elektromos ingerléshez - összehúzódásra késztetik az izmokat. Az izomstimuláló gép a fenti folyamatot akaratunktól függetlenül idézi elő.

A módszerrel gyors és látványos eredményeket lehet elérni, hiszen egymás után több program is alkalmazható. Természetesen a megfelelő táplálkozásra és folyadékbevitelre ügyelnünk kell.

Mi történik a kezelés alatt?

A hasfal feszesítése során kezelő húsz elektródapárral dolgozik. A kiválasztott izomcsoportokra tesszük az elektródákat.

Kezeléskor a kiválaszthatunk a hasi területen kívül más részeket, mint pl.: felkar, belső comb. A felhelyezett elektródák négyszöget zárnak be. Az ezen belül keletkező hullámok találkozásakor alakul ki az az áramforma, amely hatására megélénkül a sejtek anyagcseréje, izommunka jön létre.

A módszerrel gyors és látványos eredményeket lehet elérni, hiszen egymás után több program is alkalmazható.

A szépészeti kezelések megkezdése előtt kötelező az állapotfelmérés!

Kérjen időpontot ingyenes állapotfelmérésre!

Klein Viktória Dietetika - Szépségvarázs Fogyasztószalon és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)

Személyes találkozóra időpont egyeztetés szükséges:
Időpont egyeztetés: Hétfőtől-péntekig: 9:00 – 21:00 óráig.
Telefon: +36 20 410 27 49 E-mail: varazsszalon@gmail.com.

Kérjen ingyenes, online állapotfelmérő adatlapot!
Email:
varazsszalon@gmail.com