Személyre szabott étrend

 

Személyre szabott étrend

A személyre szabott étrendek sikeresebbek, mint az általánosságban rendelhető étrendek, mert személyes igényekhez, fizikai állapotához, esetleg betegséghez, hangulathoz tervezhetőek. Más egy szabadság ideje alatti étkezés és más a rohanó hétköznapokban. Táplálékallergiák esetében a személye szabott étrend ára nem változik. Abban az esetben, amikor egy család étrendjét tervezzük az árak változhatnak!

Az első lépés, amikor elkezdjük a közös munkát, az állapotfelmérés. Itt beszéljük át az igényeket. A legfontosabb szempontok, amiket az összeállításban figyelembe kell vennünk.

Az állapotfelmérő után kiderül, hogy mennyire összetett a közös munka és nem lehet sablon megoldásokat alkalmazni, számolni vagy alkalmazni kell az új vagy helyettesítő anyagokat, új élelmi anyagokat kell beépíteni a napi étkezésbe.

Az egyéni étrendnél nagyon fontos, hogy teljes segítséget kapunk, mivel nem kell kitalálni, hogy mikor mit együnk. Nincs éhezés és sanyargatás!

Lehetőség van e-mailben kérni, vagy személyesen, kitölteni az állapotfelmérő adatlapot.
Az állapotfelmérés egy egészségügyi anamnézis, a meglévő vagy vélt betegségek feltárása, táplálkozási szokások, napirend és mozgás megismerésére ad lehetőséget. Az igények itt fogalmazódnak meg, hogy miben segíthetünk.

Miért érdemes hozzánk jönni?

  • Az állapotfelmérés ingyenes
  • Több mint 10 éves tapasztalat
  • Rugalmas időpontfoglalás
  • Komplett segítség a mindennapokhoz
  • Megvalósítható étrendek, diéták
  • Célirányos kezelések
  • Ingyenes parkolás
  • VIP szolgáltatás, ami Önhöz igazodik

További szolgáltatásaink, áraink >>>

A konkrét, személyre szabott programokat az állapotfelmérőt követően tudjuk összeállítani. A javaslatokat napi rutinhoz igazítjuk, hogy könnyebb legyen megvalósítani az életmód és az étkezési szokások változtatását.

Kérjen időpontot ingyenes állapotfelmérésre!

Személyes találkozóra időpont egyeztetés szükséges:
Időpont egyeztetés: Hétfőtől-péntekig: 9:00 – 21:00 óráig.
Telefon: +36 20 410 27 49 E-mail: varazsszalon@gmail.com

Kérjen ingyenes, online állapotfelmérő adatlapot!
Email:
varazsszalon@gmail.com