Terhességi csík kezelése

 

Terhességi csík kezelése

Terhességi csíkok, más néven striák akkor jönnek létre, amikor a bőr feszülése következtében a bőr alatti kötőszövetet alkotó rugalmas rostok a fokozott terhelésnek nem tudnak ellenállni és elszakadnak.

Milyen kezelési módszert alkalmazunk?

Bőrcsiszolás

A mikrodermabráziós bőrcsiszolás működési elve: gyémánt fej segítségével távolítjuk el az elhalt hámsejteket, miközben egy vákuum beszippantja a bőrt, így ezáltal még hatásosabb lesz a kezelés.

Dermapen

A dermapen kezelés alatt egy 36 tűből álló kezelőfejjel megkezeljük, végigszúrjuk az  érintett területet. A tűszúrások, mint apró sérülések hatására a bőr új kollagént kezd termelni. A kezelések hatására, kisimulnak, elhalványodnak a striák, újra feszes lesz a károsodott bőr.

Hatóanyagos testpakolások striára

A striák kialakulását meg lehet előzni. Hatóanyagok segítségével, felkészíthetjük szövetünket a gyors súlygyarapodásra, vagy izomtömeg növekedésre. A striák nem csak terhesség alatt keletkezhetnek. Egy fokozott izomtónus növekedés esetén is. Hatóanyagok közés soroljuk az algákat, különleges olajokat. A kényeztető pakolásokat folyamatosan alkalmazhatjuk bőrünk fiatalságának megőrzésére, hidratálására. A testpakolások magas tápérték, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaznak.

Testkezelések előtti ingyenes állapotfelmérés
A szépészeti kezelések megkezdése előtt kötelező az állapotfelmérés!

További szolgáltatásaink, áraink >>>

Kérjen időpontot ingyenes állapotfelmérésre!

Személyes találkozóra, kezelésre időpont egyeztetés szükséges:
Időpont egyeztetés: Hétfőtől-péntekig: 9:00 – 21:00 óráig.
Telefon: +36 20 410 27 49 E-mail: varazsszalon@gmail.com

Kérjen ingyenes, online állapotfelmérő adatlapot!
Email:
varazsszalon@gmail.com