Tini csomag

 

Tini csomag - Tinédzserek étkezése, ideális testalkat, bőrápolás

A kiskamaszok, serdülők ebben az életszakaszban alakítják ki saját étkezési szokásaikat, így nagyon fontos, hogy ha kell segítségükre legyünk. Kiemelten fontos, hogy megtalálják, kialakítsák az egyensúly az étkezésükben, táplálékmennyiség és milyenség szempontjából egyaránt.

Tinédzser fiúnk, aki mindez idáig jó étvágyú gyermek volt, most a növekedési folyamatok lassulásakor már változnak az étkezési szokásai. Nagymértékben befolyásolja a napközben, felügyelet nélküli étkezések lehetősége. A rendszeres sport beállítja és rendszerességre szoktathatja étkezésit. A tinédzser fiúk, csakúgy mint a lányok ebben a korban kezdenek el komolyabban érdeklődni a másik nem iránt. Az ideális, ha a fiú gyermekünk elégedett a külsejével, súlyával, testalkatával, mert így magabiztosabb lehet a közeledés.

A tinédzser lányok, ahogy megkezdődik a nőiesedés, testalkatuk megváltozik. Gömbölyödnek, szélesednek, erősödnek. A gyors változás miatt előfordul, hogy nem megfelelően tudják szemlélni önmagukat. Tinédzser korban gyakori a testképzavar. Amikor elkezdi őket érdekelni a másik nem, drasztikus fogyókúrákba, éhezésekbe kezdhetnek. Követik a gyors és sanyargató divatos diétákat. Ijesztő, amikor egyik hónapról a másikra többet mutat a mérleg, úgy hogy nem változott az étkezési szokása. Nagyon fontos ebben az életszakaszban is a szülő odafigyelése.

A menstruáció miatt kezdetét veszi az egy kiló le, egy kiló fel időszaka. A víz visszatartás miatt figyelembe kell venni kismértékű testsúly növekedés esetén, hogy a menstruációs ciklus mely időszakában jár a kamaszlányunk.

Kérjen egyéni igényéire szabott árajánlatot!
Hétfőtől-péntekig: 9:00 – 21:00 óráig
Telefon: +36 20 410 27 49
E-mail: varazsszalon@gmail.com

További szolgáltatásaink, áraink >>>

Táplálkozás és a problémás bőr

Táplálkozásunk nagyban befolyásolja bőrünk állapotát. Intoleranciáknál, érzékenységeknél ekcémák, csalán kiütések az első jelek, amik figyelmeztetnek minket. Speciális diéta, külső és belső kezelés ami segít, hogy a tünetek csillapodjanak, majd tünet mentes maradjon.

Az aknék azok, amik az elfertőződött faggyúmirigyekből jönnek létre. Leggyakrabban a serdülőkorban a hormonális változás hatására jelennek meg az arcon, mellkason vagy a hát területén. Az állapot felnőttkorig fennállhat, de idővel a tünetek mérséklődnek. Általánosságban igaz, hogy az elváltozások néhány hét után általában jól válaszolnak a kezelésre, de időről időre fellángolhatnak.

Étkezési szokások megváltoztatásával kell elkezdeni az akné kezelését. Sikeresen és fájdalommentesen kezelhető a gyulladt, elkapart, heges akne Lézeres Mezo terápiával.
A táplálkozás mellett a legfontosabb tanácsok, hogy ügyeljünk a higiéniára. Minden nap tiszta törölközőt használjunk az arcukra. Soha ne nyomkodjuk az aknét!

Kérjen egyéni igényéire szabott árajánlatot!
Hétfőtől-péntekig: 9:00 – 21:00 óráig
Telefon: +36 20 410 27 49
E-mail: varazsszalon@gmail.com

További szolgáltatásaink, áraink >>>

Személyes találkozóra időpont egyeztetés szükséges:
Időpont egyeztetés: Hétfőtől-péntekig: 9:00 – 21:00 óráig.
Telefon: +36 20 410 27 49 E-mail: varazsszalon@gmail.com